CAMPING RECEPTION – ZATON HOLIDAY RESORT HR

PROJECT DESCRIPTION

DESIGN FOR THE NEW CAMPSITE RECEPTION OF ZATON HOLIDAY RESORT – NIN ZADARTA CROATIA
THE CONCEPT
the concept involves moving the administrative and management offices to the upper floor, to give more space to reception and guest services, and also plans to combine the reception area with the restaurant area.
Transforming the ground floor into a unique welcoming environment, a unique hall in the style of hotel lobbies. Reception, “welcome area”, waiting and refreshment “Lounge bar & Bistrot”
The architecture of the reception will have a contemporary imprint but refers to the Dalmatian and Mediterranean architectural tradition, seeking with the proportions of the two buildings a balanced insertion into the naturalistic and environmental context of the campsite.
The project was designed with the aim of respecting and enhancing existing trees. The first glance of the guest entering the hall must be the view of the pine forest behind.

IL CONCEPT
il concept prevede lo spostamento degli uffici amministrativi e direttivi al piano superiore, per dare maggior spazio all’accoglienza e ai servizi per gli ospiti, inoltre prevede di unire l’area della reception con l’area della ristorazione.
Trasformare il piano terra in un ambiente unico per l’accoglienza una hall unica sullo stile delle Lobby delle strutture alberghiere. Accoglienza, “welcome area” attesa e ristoro “Lounge bar & Bistrot “
L’architettura della reception avrà un impronta contemporanea ma si rifà alla tradizione architettonica Dalmata e mediterranea, cercando con le proporzioni dei due fabbricati un inserimento equilibrato nel contesto naturalistico e ambientale del campeggio.
Il progetto è stato disegnato pensando di rispettare valorizzare gli alberi esistenti. Il colpo d’occhio dell’ospite che entra nella hall deve essere la vista sulla pineta retrostante.